Työmaakortti yrityksen omalla logolla

8,80

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) xs1L Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tee kortti muutamassa sekunnissa itse ja säästä aikaa sekä rahaa. Palvelun käyttöön tarvittavan yhden lisenssin hinta 8,80 € (Alv 0%). Saat tunnukset yhden kortin tekemiseen. KORTTIA VOIT TULOSTAA NIIN MONTA KAPPALETTA KUIN TARVITSET 2 kk ajan !

Työmaakortti-HETI-palvelu mahdollistaa kortin tekemisen ja tulostamisen millä tahansa laitteella silloin kun korttia tarvitset. HETI, ilman odottelua ja matkustamista esim. valokuvaamoon. Voit tehdä kortin millä tahansa laitteella, puhelimella tablet-laitteella tai tietokoneella. Korttiin tulevan kuvan voit hakea laitteeltasi tai voit ottaa uuden kuvan (selfien) esim. puhelimella tai tabletilla. Voit tulostaa kortin, lähettää sen omaan sähköpostiisi tai käyttää puhelintasi tai tablet-laitettasi kortin näyttämiseen (edellyttää internet-yhteyden) (Huom. jotkut AVI:n tarkastajat saattavat edellyttää tulostettua korttia, mutta mikään laki ei määrää tätä, kuten ei myöskään sitä, että kortin pitäisi olla ’tietyn merkkinen’ tai ’tietyltä korttitoimijalta’.)

Valmis tulostamasi kortti on kooltaan noin 84 mm x 54 mm. Kortissa on seuraavat tiedot: henkilön nimi, veronumero, tehtävä, työnantajan nimi sekä y-tunnus että henkilön kuva ja veronumero myös viivakoodina. Viivakoodia tai kortissa olevaa veronumeroa voidaan käyttää työmaan kulunvalvonnassa tai työmaan tuntien kirjauksessa. Korttiin on myös mahdollista liittää yrityksen oma logo!

Jos haluat, että me tulostamme, laminoimme ja postitamme kortin, niin osta palvelu ’TyomaakorttiHETI – TULOSTETTUNA’.

Jos tarvitset usemman kuin yhden kortin, niin katso muut korttipakettimme.