Kolme työmaakorttia yleisellä TK-logolla

23,40

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) xs3 Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tee kortit yrityksellesi muutamassa sekunnissa itse ja säästä aikaa, vaivaa ja rahaa. Kolme korttia saat hintaan 23,40 € (Alv 0%). Saat tunnukset kolmen kortin tekemiseen. KORTTEJA VOITTE TULOSTAA NIIN MONTA KAPPALETTA KUIN TARVITSETTE 2 kk ajan !

Työmaakortti-HETI-palvelu mahdollistaa kortin tekemisen ja tulostamisen millä tahansa laitteella silloin kun korttia tarvitaan. HETI, ilman odottelua ja matkustamista esim. valokuvaamoon. Kortin voi tehdä millä tahansa laitteella, puhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella. Korttiin tulevan kuva voidaan hakea laitteesta tai laitteella voi ottaa uuden kuvan (selfien). Kortin voi tulostaa, lähettää yrityksen sähköpostiin tai korttia voi käyttää puhelimella tai tablet-laitetteella (edellyttää internet-yhteyttä tai sitä, että olet lähettänyt sen sähköpostiisi) (Huom. jotkut AVI:n tarkastajat saattavat edellyttää tulostettua korttia, mutta mikään laki ei määrää tätä, kuten ei myöskään sitä, että kortin pitäisi olla ’tietyn merkkinen’ tai ’tietyltä korttitoimijalta’.)

Valmis työmaakortti on kooltaan noin 84 mm x 54 mm. Kortissa on seuraavat tiedot: henkilön nimi, veronumero, tehtävä, työnantajan nimi sekä y-tunnus että henkilön kuva ja veronumero myös viivakoodina. Viivakoodia tai kortissa olevaa veronumeroa voidaan käyttää työmaan kulunvalvonnassa tai työmaan tuntien kirjauksessa. Korttiin on myös mahdollista liittää yrityksen oma logo, osta tällöin tuotelisenssi ’Työmaakortti yrityksen omalla logolla’.

Jos haluat, että me tulostamme, laminoimme ja postitamme kortin, niin osta palvelu ’TyomaakorttiHETI – TULOSTETTUNA’.

Saatat myös pitää...