Mikä ihmeen työmaakortti-palvelu

Mikä on työmaakorttiheti-palvelu ?

Työmaakorttiheti – palvelulla teet kuvallisen työmaakortin viivakoodilla ja halutessasi myös yrityksesi logolla silloin kun sitä tarvitset ilman odottelua edullisesti ja vaivattomasti. Palvelu toimii puhelimella, tablet-laitteella ja/tai tietokoneella missä ja milloin tahansa. Kortti on aina ’mukanasi’ ja näytettävissä sekä tulostettavisssa, kun kirjaudut palveluun omilla tunnuksillasi. Kortin voit tarvittaessa tulostaa mille tahansa materiaalille (saat myös kaupastamme repeytymätöntä ’paperia’), esim. paperille, pahville, muoville, korttiaihiolle, metallille, puulle tulostimesta riippuen.

Voimme myös tulostaa ja laminoida kortin, tai  painattaa sen kumppani-yrityksemme painokoneella, tai kaivertaa reliefin, tai… KYSY

No comments yet.

Vastaa